leaves
leave
High Tea aan het Meer

High Tea aan het Meer

Heerlijk high tea-en aan de Wieden! Wilt u zich zelf eens een dagje verwennen of iemand anders verrassen? Kies dan voor het arrangement High Tea aan het Meer.

PROGRAMMA

Vanaf 10.00 uur. Ontvangst met koffie en soes met slagroom in Grand Café of op terras aan het water.

10.30 uur. Na een korte wandeling langs de dorpsgracht arriveert u bij Bootverhuur Mol/Groenewegen waar u uitleg krijgt over de eenvoudig te bedienen fluisterboot. U vaart door het dorp, over het ondiepe meertje, door de fraaie natuur. Voor onderweg een heerlijk broodje en fris mee.

INCLUSIEF

  • ontvangst met 2 koffie en soes, v.a. 10.00 uur
  • boottocht door Giethoorn/de Wieden per fluisterboot, 10.30-13.30 uur
  • heerlijk broodje + fris mee voor in de boot
  • high tea, 14.00-16.00 uur in St. Jansklooster
  • routebeschrijving/kaarten
  • parkeren

PROGRAMMAPRIJS

V.a. €39,50

BIJZONDERHEDEN

Minimaal 10 personen.

 

 

Theeschenkerij aan de Wieden

In het prachtige natuurgebied de Wieden ligt Theeschenkerij De Wieden. Te midden van natuurlijk schoon, met uitzicht op rietlanden en waterlanden, is een oud veenhuisje omgetoverd tot een mooie pittoreske theeschenkerij. Naast de keuze uit verschillende soorten theeën serveert de theeschenkerij hartige en zoete hapjes. Het menu wordt zoveel als mogelijk aangepast, aan de produkten die tijdens het seizoen verkrijgbaar zijn. Als u geen kaas, vlees of vis eet, dan houden we daar graag rekening mee als u dat van te voren aangeeft. 

Wandeling aan het Meer

Nadat u heerlijk heeft gegeten kunt u als u dat prettig vindt even een korte wandeling maken over het vlonderpad of laarzenpad om vervolgens voldaan terug naar huis te keren.
 
 

Giethoorn
Realisatie: