leaves
leave
Vakantiehuisjes rustig gelegen in het centrum van Giethoorn

Vakantiehuisjes rustig gelegen in het centrum van Giethoorn

Wakker worden in een bijzondere omgeving? Huur een vakantiehuis in Giethoorn. Overnachten aan de dorpsgracht in het centrum van dit unieke dorp! De locatie doet herinneren aan het Giethoorn van weleer.

De vakantiewoningen zijn sfeervol ingericht.  Ze zijn uitstekend geschikt voor een heerlijk rustige vakantie in Giethoorn zelf en de natuur van Nationaal Park Weerribben-Wieden. Of iets actiever: in de omgeving van de vakantiewoning kan uitstekend gewandeld en gefietst worden. En uiteraard volop gevaren in (zeil)punter, fluisterboot of kano. Fiets-, vaar- en wandelkaarten zijn beschikbaar, evenals een overdekte fietsenstalling (met oplaadstation e-bikes) voor uw eigen fiets. Fietsen en e-bikes zijn overigens evenals fluisterbootjes en kano's ook te huur.

 Als gast krijgt u 10% korting op boothuur.

 

VAKANTIEHUISJE 'Wieden Lodge' (2-pers.)

Dit vakantiehuisje is in 2016 geheel intern verbouwd (o.a. nieuwe slaapvide, keuken, badkamer en cv) en helemaal opnieuw ingericht.  

Indeling

Woon- en eetkamer met goed meubilair, compleet ingerichte open keuken met magnetron, inbouwkoelkast, 4-pits kooktoestel (gas), koffiezet-apparaat, vaatwasser enz.; een tweepers. slaapvide met twee 1-pers. bedden; badkamer met douche, wastafel en toilet. Het vakantiehuis is o.a. voorzien van ktv (kabelaansluiting) en cv. Er zijn twee terrassen met tuinmeubelen. Er is gratis wifi alsook vaste internet aansluiting.

PRIJZEN

Per lang weekeinde (4d./3n.): €335,-. Per midweek (5d./4n.): €335,-. Per week (8d./7n.): €455,-. Pasen en Pinksteren (5d./4n.): €385,- Hemelvaartsperiode (6d./5n.): €415,-. Eindschoonmaak €40,-.

PRIJZEN ZIJN INCLUSIEF: bedlinnen, keukenlinnen, 1 set handdoeken p.p. en toeristenbelasting en 10% korting op boothuur.

Voor info en boekingen: T 0521-361359 M 06-44994037 of E info@fluisterboot.nl

 

GIETHOORN LODGE (2-pers.)

Indeling

Woon- en eetkamer met goed meubilair; compleet ingerichte open keuken met koelkast, 4-pits kooktoestel (gas), magnetron, koffiezetapparaat enz.; een kleine c.q knusse slaapvide (niet echt geschikt voor 'oudere mensen', daarvoor bevelen we de Wieden Lodge aan) met tweepers. bed; toilet en wastafel w/k; douche. De Giethoorn Lodge is o.a. voorzien van ktv (kabel), gratis wifi  en een gevelkachel. Er is een houten veranda met tuinmeubelen en fraai uitzicht op ruime tuin met aangrenzend natuurgebied. Als gast krijgt u 10% korting op boothuur.

PRIJZEN

Per (lang) weekeinde (4d./3n.): €257,-. Per midweek (5d./4n.): €257,-. Per week (8d./7n.): €379,-. Pasen en Pinksteren (5d./4n.): €310,-. Hemelvaartsperiode (6d./5n.): €355,-. Eindschoonmaak €40,-.

Prijzen inclusief: bedlinnen, keukenlinnen, 1 set handdoeken p.p., toeristenbelasting en 10% korting op boothuur.

Voor info en boekingen: T 0521-361359 M 06-44994037 of E info@fluisterboot.nl

 

 

 

 

Giethoorn
Realisatie: